PRODUSE
- Membrane Colagenice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Celulozice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Salamuri - Afumate - Crud uscate - Fierte afumate - Șunci
- Membrane produse fierte sau congelate
- Amestecuri de condimente
- ARDEI ROSII FULGI- 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment AFUMĂTURI slăninuțe – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ ARIPIOARE PUI – 300 g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ GRILL PORC – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI AFUMAȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI PROASPEȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CARNE OAIE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment CHIFTELE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment MICI – 180g pe pungă
- BAZĂ condiment SALAM – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment SĂRARE USCATĂ – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment SARMALE ȘI ARDEI UMPLUȚI- 200 g pe pungă
- BOIA DULCE A180- 200 g pe pungă
- CIMBRU FRUNZE- 100 g pe pungă
- PIPER ALB BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER MOZAIC- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU MĂCINAT- 200 g pe pungă
- USTUROI GRANULAT- 200 g pe pungă
- Cuțite profesionale
- CUTIT CARNE/PESTE NEGRU 25CM, 3MM
- CUTIT CARNE/PESTE ROSU 30CM, 3MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL TECHFLEX
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 2MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 14CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 15CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE GALBEN 15CM, 2MM
- CUTIT MACELARIE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE ROSU 15CM, 2MM
- CUTIT TRANSARE GALBEN 26CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 26CM, 2.5MM
- MASAT ASCUTIRE 12″ (30.5CM) GALBEN
- MASAT ASCUTIRE 14″ (35.5CM) NEGRU
- RULETĂ MĂSURARE CALIBRU
PIPER NEGRU MĂCINAT- 200 g pe pungă
25,00 lei
Categorie: Amestecuri de condimente
Etichete: amestecuri de condimente, membrane cârnați, membrane salamuri
Producător STIA – România
- Doza: 200 g
- Ingrediente:piper negru
- Nu conține sare, E-uri și MSG
- Termen de valabilitate: 12 luni în ambalaj original.
- A se utiliza în maxim 30 zile de la deschidere.
- Ambalat în pungă resigilabilă.
Detalii
PIPERUL NEGRU MĂCINAT are popularitate și utilizare pe scară largă în gastronomie, poate fi folosit pentru orice fel de mâncare, fie că este carne de porc, carne de vită, carne de pasăre sau legume.
Utilizare
Recomandat a se utiliza atât pentru uz casnic cât și în industria alimentară.
Păstrare
PIPER NEGRU MĂCINAT are termen de valabilitate de 1 an cu respectarea condițiilor de păstrare, respectiv în loc uscat și evitând proximitatea surselor de căldură.
Temperatura de depozitare este de 4 – 24°C.
Păstrați condimentele în ambalajele originale și respectați regula primul intrat – primul ieșit.