- Membrane Colagenice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Celulozice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Salamuri - Afumate - Crud uscate - Fierte afumate - Șunci
- Membrane produse fierte sau congelate
- Amestecuri de condimente
- ARDEI ROSII FULGI- 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment AFUMĂTURI slăninuțe – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ ARIPIOARE PUI – 300 g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ GRILL PORC – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI AFUMAȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI PROASPEȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CARNE OAIE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment CHIFTELE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment MICI – 180g pe pungă
- BAZĂ condiment SALAM – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment SĂRARE USCATĂ – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment SARMALE ȘI ARDEI UMPLUȚI- 200 g pe pungă
- BOIA DULCE A180- 200 g pe pungă
- CIMBRU FRUNZE- 100 g pe pungă
- PIPER ALB BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER MOZAIC- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU MĂCINAT- 200 g pe pungă
- USTUROI GRANULAT- 200 g pe pungă
- Cuțite profesionale
- CUTIT CARNE/PESTE NEGRU 25CM, 3MM
- CUTIT CARNE/PESTE ROSU 30CM, 3MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL TECHFLEX
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 2MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 14CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 15CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE GALBEN 15CM, 2MM
- CUTIT MACELARIE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE ROSU 15CM, 2MM
- CUTIT TRANSARE GALBEN 26CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 26CM, 2.5MM
- MASAT ASCUTIRE 12″ (30.5CM) GALBEN
- MASAT ASCUTIRE 14″ (35.5CM) NEGRU
- RULETĂ MĂSURARE CALIBRU
MEMBRANĂ CELULOZICĂ NOJAX Ø18mm NEUTRU/1280ML pe pachet
851,20 lei
Producător: VISKASE- FRANTA
- Diametrul pâlniei de umplere – 11 mm
- Diametrul de umplere al membrane – 18 mm
- Consum – 4ml membrană / 1 kg produs crud, consumul este estimativ
- Compoziție – celuloză, glicerină, apă
- Termen de valabilitate – 12 luni
Detalii
Membranele celulozice Nojax sunt membrane celulozice obtinute prin formarea unui tub continuu de vascoza. Sunt destinate pentru a intra in contact direct cu alimentele.
Membranele NOJAX nu contin ingrediente de origine animala. Acest tip de membrane prezinta regularitate exceptionala a calibrului, sunt permeabile pentru fum si vapori de apa.
Se recomanda pentru o gama larga de aplicatii, cum ar fi produsele vegetale, crenwursti vegetali sau din carne, carnati stick etc. Membranele celulozice Nojax nu sunt comestibile, se indeparteaza de pe produs anterior consumului.
Utilizare
Utilizarea membranelor colagenice comestibile este simpla:
1. Se prezinta sub forma de tuburi gofrate si preumidificate gata de utilizare
2. Alegeti palnia corecta conform dimensiunei de pe eticheta
3. Umplerea – se innoada membrana la un capat si se introduce batonul pe palnia de umplut. Se umple produsul la lungimea dorita, fara a depasi calibrul recomandat de umplere de pe eticheta. Se portioneaza prin rasucire daca este cazul. Se innoada la capat. Membranele Nojax sunt necomestibile si se indeparteaza de pe produs anterior consumului.
Păstrare
Membranele celulozice Nojax au termen de valabilitate de 1 an cu respectarea conditiilor de pastrare, respectiv in loc uscat si evitand sursele de caldura.
Dupa deschiderea ambalajului se vor utiliza in maxim 7 zile.
Temperatura de depozitare este de 4 – 24°C.
Pastrati membranele in ambalajele originale si respectati regula primul intrat – primul iesit.