
Realizezi plata prin card online oferit de serviciul securizat de plati EuPlatesc.ro
39,50 lei
Membranele Fibrous sunt membrane celulozice obtinute prin formarea unui tub continuu de hartie impregnate ulterior cu vascoza. Sunt destinate pentru a intra in contact direct cu alimentele. Acest tip de membrane prezinta regularitate exceptionala a calibrului si sunt foarte rezistente mecanic. Sunt permeabile pentru fum si vapori de apa.
Se recomanda pentru o gama larga de aplicatii, cum ar fi salamuri crud-uscate, salamuri fierte si afumate, parizere afumate, sunci afumate etc. Membranele celulozice Fibrous nu sunt comestibile, se indeparteaza de pe produs anterior consumului.
Utilizarea membranelor celulozice este simpla:
1. Inmuierea Membranele celulozice Fibrous necesita preinmuiere timp de 30-60 min, in apa de la retea la o temperatura de 20-25 °C
2. Umplerea la calibrul recomandat de umplere (vezi eticheta produs) Membranele Fibrous nu sunt comestible si se vor indeparta de pe produs anterior consumului
3. Inchiderea membranelor se realizeaza prin legare cu sfoara alimentara, sau prin clipsare cu utilaje dedicate.
Membranele celulozice Fibrous au termen de valabilitate de 1 an cu respectarea conditiilor de pastrare, respectiv in loc uscat si evitand proximitatea surselor de caldura.
Temperatura de depozitare este de 4 – 24°C.
Pastrati membranele in ambalajele originale si respectati regula primul intrat – primul iesit.