- Membrane Colagenice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Celulozice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Salamuri - Afumate - Crud uscate - Fierte afumate - Șunci
- Membrane produse fierte sau congelate
- Amestecuri de condimente
- ARDEI ROSII FULGI- 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment AFUMĂTURI slăninuțe – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ ARIPIOARE PUI – 300 g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ GRILL PORC – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI AFUMAȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI PROASPEȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CARNE OAIE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment CHIFTELE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment MICI – 180g pe pungă
- BAZĂ condiment SALAM – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment SĂRARE USCATĂ – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment SARMALE ȘI ARDEI UMPLUȚI- 200 g pe pungă
- BOIA DULCE A180- 200 g pe pungă
- CIMBRU FRUNZE- 100 g pe pungă
- PIPER ALB BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER MOZAIC- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU MĂCINAT- 200 g pe pungă
- USTUROI GRANULAT- 200 g pe pungă
- Cuțite profesionale
- CUTIT CARNE/PESTE NEGRU 25CM, 3MM
- CUTIT CARNE/PESTE ROSU 30CM, 3MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL TECHFLEX
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 2MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 14CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 15CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE GALBEN 15CM, 2MM
- CUTIT MACELARIE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE ROSU 15CM, 2MM
- CUTIT TRANSARE GALBEN 26CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 26CM, 2.5MM
- MASAT ASCUTIRE 12″ (30.5CM) GALBEN
- MASAT ASCUTIRE 14″ (35.5CM) NEGRU
- RULETĂ MĂSURARE CALIBRU
COLAGEN NECOMESTIBIL FABIOS Ø105mm NEUTRU/10ML pe pachet
53,00 lei
Producător: FABIOS- POLONIA
- Diametrul pâlniei de umplere – 65 mm
- Diametrul de umplere al membranei – 108 mm
- Consum – 0.25ml membrană / 1 kg produs crud, consumul este estimativ
- Compoziție – colagen, apă, glicerină, celuloză, ulei vegetal
- Termen de valabilitate – 12 luni
Detalii
Membranele colagenice traditionale sunt produse prin formarea unui tub continuu de colagen de inalta calitate, provenit din piele de vita. Sunt destinate pentru a intra in contact direct cu alimentele. Acest tip de membrane prezinta regularitate a calibrului si sunt rezistente mecanic. Sunt permeabile pentru fum si vapori de apa.
Se recomanda pentru o gama larga de aplicatii, cum ar fi salamuri crud-uscate, salamuri fierte si afumate, parizere afumate, etc. Membranele colagenice traditionale nu sunt comestibile, se indeparteaza de pe produs anterior consumului.
Utilizare
Utilizarea membranelor colagenice traditionale este simpla:
1. Inmuierea Membranele colagenice traditionale necesita preinmuiere timp de 30-60 min, in apa cu sare cu o concentratie de 10%-15% sare. De exemplu la 500ml apa se adauga intre 50g si 75g sare
2. Umplerea la calibrul recomandat de umplere (vezi eticheta produs) Membranele colagenice traditionale sunt necomestible si se vor indeparta de pe produs anterior consumului.
3. Inchiderea membranelor se realizeaza prin legare cu sfoara alimentara, sau prin clipsare cu utilaje dedicate.
Păstrare
Membranele colagenice traditionale au termen de valabilitate de 1 an cu respectarea conditiilor de pastrare, respectiv in loc uscat si evitand sursele de caldura.
Temperatura de depozitare este de 4 – 24°C.
Pastrati membranele in ambalajele originale si respectati regula primul intrat – primul iesit.