- Membrane Colagenice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Celulozice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Salamuri - Afumate - Crud uscate - Fierte afumate - Șunci
- Membrane produse fierte sau congelate
- Amestecuri de condimente
- ARDEI ROSII FULGI- 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment AFUMĂTURI slăninuțe – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ ARIPIOARE PUI – 300 g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ GRILL PORC – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI AFUMAȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI PROASPEȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CARNE OAIE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment CHIFTELE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment MICI – 180g pe pungă
- BAZĂ condiment SALAM – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment SĂRARE USCATĂ – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment SARMALE ȘI ARDEI UMPLUȚI- 200 g pe pungă
- BOIA DULCE A180- 200 g pe pungă
- CIMBRU FRUNZE- 100 g pe pungă
- PIPER ALB BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER MOZAIC- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU MĂCINAT- 200 g pe pungă
- USTUROI GRANULAT- 200 g pe pungă
- Cuțite profesionale
- CUTIT CARNE/PESTE NEGRU 25CM, 3MM
- CUTIT CARNE/PESTE ROSU 30CM, 3MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL TECHFLEX
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 2MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 14CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 15CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE GALBEN 15CM, 2MM
- CUTIT MACELARIE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE ROSU 15CM, 2MM
- CUTIT TRANSARE GALBEN 26CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 26CM, 2.5MM
- MASAT ASCUTIRE 12″ (30.5CM) GALBEN
- MASAT ASCUTIRE 14″ (35.5CM) NEGRU
- RULETĂ MĂSURARE CALIBRU
COLAGEN COMESTIBIL F CASE Ø21mm NEUTRU/42.90 ML pe pachet
42,90 lei
Producător: F CASE POLONIA
- Diametrul pâlniei de umplere – 11 mm
- Diametrul de umplere al membranei – 21 mm
- Consum – 3.5 ml membrană / 1 kg produs crud, consumul este estimativ
- Compoziție – colagen, apă, glicerină, celuloză, ulei vegetal
- Termen de valabilitate – 12 luni
Detalii
Membranele colagenice comestibile sunt produse prin formarea unui tub continuu de colagen de inalta calitate, provenit din piele de vita. Sunt destinate pentru a intra in contact direct cu alimentele. Acest tip de membrane prezinta regularitatea calibrului. Sunt permeabile pentru fum si vapori de apa.
Se recomanda pentru o gama larga de aplicatii, cum ar fi crenwursti, carnati semiafumati, carnati afumati si fierti, carnati crud-uscati etc.
Membranele sunt comestibile si se preteaza consumului.
Utilizare
Utilizarea membranelor colagenice comestibile este simpla:
1. Se prezinta sub forma de tuburi gofrate si preumidificate gata de utilizare
2. Alegeti palnia corecta conform dimensiunii de pe eticheta
3. Umplerea – se innoada membrana la un capat si se introduce batonul pe palnia de umplut. Se umple produsul la lungimea dorita, fara a depasi calibrul recomandat de umplere de pe eticheta. Se portioneaza prin rasucire daca este cazul. Se innoada la capat.
Păstrare
Membranele colagenice comestibile au termen de valabilitate de 1 an cu respectarea conditiilor de pastrare, respectiv in loc uscat si evitand sursele de caldura.
Dupa deschiderea ambalajului se vor utiliza in maxim 7 zile.
Temperatura de depozitare este de 4 – 24°C.
Pastrati membranele in ambalajele originale si respectati regula primul intrat – primul iesit.