
Realizezi plata prin card online oferit de serviciul securizat de plati EuPlatesc.ro
42,50 lei
Membranele colagenice traditionale sunt produse prin formarea unui tub continuu de colagen de inalta calitate, provenit din piele de vita. Sunt destinate pentru a intra in contact direct cu alimentele. Acest tip de membrane prezinta regularitate a calibrului si sunt rezistente mecanic. Sunt permeabile pentru fum si vapori de apa.
Se recomanda pentru o gama larga de aplicatii, cum ar fi salamuri crud-uscate, salamuri fierte si afumate, parizere afumate, etc. Membranele colagenice traditionale nu sunt comestibile, se indeparteaza de pe produs anterior consumului.
Utilizarea membranelor colagenice traditionale este simpla:
1. Inmuierea Membranele colagenice traditionale necesita preinmuiere timp de 30-60 min, in apa cu sare cu o concentratie de 10%-15% sare. De exemplu la 500ml apa se adauga intre 50g si 75g sare
2. Umplerea la calibrul recomandat de umplere (vezi eticheta produs) Membranele colagenice traditionale sunt necomestible si se vor indeparta de pe produs anterior consumului.
3. Inchiderea membranelor se realizeaza prin legare cu sfoara alimentara, sau prin clipsare cu utilaje dedicate.
Membranele colagenice traditionale au termen de valabilitate de 1 an cu respectarea conditiilor de pastrare, respectiv in loc uscat si evitand sursele de caldura.
Temperatura de depozitare este de 4 – 24°C.
Pastrati membranele in ambalajele originale si respectati regula primul intrat – primul iesit.