- Membrane Colagenice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Celulozice Cârnați – gata de utilizare
- Membrane Salamuri - Afumate - Crud uscate - Fierte afumate - Șunci
- Membrane produse fierte sau congelate
- Amestecuri de condimente
- ARDEI ROSII FULGI- 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment AFUMĂTURI slăninuțe – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ ARIPIOARE PUI – 300 g pe pungă
- BAZĂ condiment BAIȚ GRILL PORC – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI AFUMAȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CÂRNAȚI PROASPEȚI – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment CARNE OAIE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment CHIFTELE – 200 g pe pungă
- BAZĂ condiment MICI – 180g pe pungă
- BAZĂ condiment SALAM – 120g pe pungă
- BAZĂ condiment SĂRARE USCATĂ – 300g pe pungă
- BAZĂ condiment SARMALE ȘI ARDEI UMPLUȚI- 200 g pe pungă
- BOIA DULCE A180- 200 g pe pungă
- CIMBRU FRUNZE- 100 g pe pungă
- PIPER ALB BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER MOZAIC- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU BOABE- 200 g pe pungă
- PIPER NEGRU MĂCINAT- 200 g pe pungă
- USTUROI GRANULAT- 200 g pe pungă
- Cuțite profesionale
- CUTIT CARNE/PESTE NEGRU 25CM, 3MM
- CUTIT CARNE/PESTE ROSU 30CM, 3MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT GALBEN 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 1.5MM FLEXIBIL TECHFLEX
- CUTIT DEZOSAT NEGRU 15CM, 2MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 13CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 14CM, 2.5MM
- CUTIT DEZOSAT ROSU 15CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE GALBEN 15CM, 2MM
- CUTIT MACELARIE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT MACELARIE ROSU 15CM, 2MM
- CUTIT TRANSARE GALBEN 26CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE NEGRU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 20CM, 2.5MM
- CUTIT TRANSARE ROSU 26CM, 2.5MM
- MASAT ASCUTIRE 12″ (30.5CM) GALBEN
- MASAT ASCUTIRE 14″ (35.5CM) NEGRU
- RULETĂ MĂSURARE CALIBRU
BAZĂ condiment SALAM – 120g pe pungă
17,00 lei
Producător: STIA – România
- Doza: 120 g / 10.0 kg pastă
- Ingrediente: condimente naturale, uleiuri esențiale (usturoi, coriandru, boia, ienibahar, piper, nucușoară) dextroză, hidrolizat de drojdie, fibre vegetale.
- Nu conține sare, nu conține E-uri.
- Termen de valabilitate: 12 luni în ambalaj original.
- A se utiliza în maxim 30 zile de la deschidere.
- Amestec condiment specific pentru Salamuri.
- Ambalat în pungă resigilabilă.
Detalii
BAZA condiment SALAM este un amestec de condimente naturale specifice pentru realizarea unui salam dupa o reteta traditionala.
Aceasta baza de condimente nu contine sare si nici aditivi cu numar E.
Deasemenea prin faptul ca ingredientele folosite sunt atent selectionate prezinta garantia unei calitati constante in timp atit a bazei de condimente cat si a produsului finit.
Se recomanda pentru o gama larga de aplicatii, cum ar fi salamuri crud-uscate, salamuri fierte si afumate.
Utilizare
Utilizarea Bazei de condimente se realizeaza in pasi simpli:
1. Inocularea: Se introduce baza de condimente in vasul de amestecare, peste carnea tocata in diferite granulatii functie de reteta, se adauga sarea dupa gust (pentru 10 kg pasta /0.18 kg)si apa cat cuprinde.
2. Umplerea: Se realizeaza in membrane la diametru dorit functie de produsul realizat.
3. Tratament termic: Functie de produs, se realizeaza o afumare traditionala urmata de o coacere.
Păstrare
Baza condiment salam are termen de valabilitate de 1 an cu respectarea conditiilor de pastrare, respectiv in loc uscat si evitand proximitatea surselor de caldura.
Temperatura de depozitare este de 4-24°C.
Pastrati condimentele in ambalajele originale si respectati regula primul intrat – primul iesit.